Meditatie pentru eliminarea blocajelor din viata

Adaugă la Preferate
Adaugă la preferate
Comentarii Dedicatii
Comentariul a fost publicat cu succes.
Dedicația a fost publicată cu succes.
Scrieți comentariul dumneavoastră
Raluca din Bucuresti a spus:
26/06/17 23:47
Astazi, luni, 26 iunie 2017, ascultând a nu stiu cata oara aceasta meditatie mi-a iesit porumbelul din gura, ca sa o citez pe raposata de exact 4 ani, mama mea Eugenia, poreclita Jeni, adica la sfarsitul meditatiei am afirmat: IL IERT PE DUMNEZEU. Da, il iert pe Dumnezeu pentru ca in dimineata zilei de 26 iunie 2013 am gasit-o fara suflare, adica moarta, pe mama mea in camera ei din apartamentul nostru de atunci, de vis-a-vis de Policlinica Titan, Bucuresti. Il iert pe Dumnezeu si ...il binecuvantez pe Dumnezeu, pentru ca, daca mama mea ar mai fi trait s-ar fi chinuit foarte mult, paralizata in urma congestiei cerebrale suferite, iar eu, probabil m-as fi imbolnavit. Dumnezeu i-a usurat ei suferinta luandu-o la el și, in acelasi timp, m-a salvat pe mine de boala. Binecuvantat fie numele Domnului in veci. Amin!
Raluca din Bucuresti a spus:
23/04/17 21:56
Revin cu o completare. Meditatia se poate face si in timpul zilei. Dupa ce o ascult si o simt efectiv, ma trezesc foarte lucida, gata de activitate. La 3 zile dupa ce am facut-o am primit un telefon din partea unei matusi care imi spunea ca renunta la ceea ce ma rugase sa fac, lucru pe care eu nu doream sa-l fac, dar nu stiam cum sa o refuz. A renuntat ea sa-mi mai ceara sa fac acel lucru - sa actionez pentru un lucru, o situatie care nu ar fi avut nicidecum sorti de izbanda. Sunt convinsa ca a fost rezultatul meditatiei.
Raluca din Bucuresti a spus:
21/04/17 22:56
E cea mai frumoasa meditatie pe care am ascultat-o vreodata. Astazi am ascultat-o pentru a doua oara. Mi-am iertat tatal pentru ca a murit intr-un tragic accident de masina când eu aveam 9 ani, mi-am iertat mama, care dupa moartea tatalui meu nu a mai fost ea insasi si mi-am iertat iarasi mama pentru felul in care a murit acum aproape 4 ani,: in patul ei, mai precis, pe podeaua din camera ei, cu fata in jos, congestie cerebrala si infarct. Si am plans, am plans.