Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor.     Aflati mai multe
Muzică de relaxare
 Preferate

Meditatie pentru eliminarea blocajelor din viata

Adaugă la Preferate
Adaugă la preferate
Comentarii Dedicatii
Comentariul a fost publicat cu succes.
Dedicația a fost publicată cu succes.
Scrieți comentariul dumneavoastră
Raluca din Bucuresti a spus:
26/06/17 23:47
Astazi, luni, 26 iunie 2017, ascultând a nu stiu cata oara aceasta meditatie mi-a iesit porumbelul din gura, ca sa o citez pe raposata de exact 4 ani, mama mea Eugenia, poreclita Jeni, adica la sfarsitul meditatiei am afirmat: IL IERT PE DUMNEZEU. Da, il iert pe Dumnezeu pentru ca in dimineata zilei de 26 iunie 2013 am gasit-o fara suflare, adica moarta, pe mama mea in camera ei din apartamentul nostru de atunci, de vis-a-vis de Policlinica Titan, Bucuresti. Il iert pe Dumnezeu si ...il binecuvantez pe Dumnezeu, pentru ca, daca mama mea ar mai fi trait s-ar fi chinuit foarte mult, paralizata in urma congestiei cerebrale suferite, iar eu, probabil m-as fi imbolnavit. Dumnezeu i-a usurat ei suferinta luandu-o la el și, in acelasi timp, m-a salvat pe mine de boala. Binecuvantat fie numele Domnului in veci. Amin!
Raluca din Bucuresti a spus:
23/04/17 21:56
Revin cu o completare. Meditatia se poate face si in timpul zilei. Dupa ce o ascult si o simt efectiv, ma trezesc foarte lucida, gata de activitate. La 3 zile dupa ce am facut-o am primit un telefon din partea unei matusi care imi spunea ca renunta la ceea ce ma rugase sa fac, lucru pe care eu nu doream sa-l fac, dar nu stiam cum sa o refuz. A renuntat ea sa-mi mai ceara sa fac acel lucru - sa actionez pentru un lucru, o situatie care nu ar fi avut nicidecum sorti de izbanda. Sunt convinsa ca a fost rezultatul meditatiei.
Raluca din Bucuresti a spus:
21/04/17 22:56
E cea mai frumoasa meditatie pe care am ascultat-o vreodata. Astazi am ascultat-o pentru a doua oara. Mi-am iertat tatal pentru ca a murit intr-un tragic accident de masina când eu aveam 9 ani, mi-am iertat mama, care dupa moartea tatalui meu nu a mai fost ea insasi si mi-am iertat iarasi mama pentru felul in care a murit acum aproape 4 ani,: in patul ei, mai precis, pe podeaua din camera ei, cu fata in jos, congestie cerebrala si infarct. Si am plans, am plans.
Top 30 muzică de relaxare
Cele mai relaxante melodii
Accesați top 30 muzică de relaxare »

Vă recomandăm muzică de relaxare:

© 2019 MuzicaDeRelaxare.eu - Muzica de relaxare pentru tine!